AFTEN
FORRETTER
Serveres fra. kl. 17:00 – 20:00
Rejecocktail med flutes og smør
Kr. 135,00
Ferskrøget laks med rejer, flutes og smør
Kr. 135,00
2 tarteletter med høns i asparges
Kr. 98,00
HOVEDRETTER
Serveres fra 17:00 – 20:00
Stjerneskud med dampet og stegt rødspættefilet, asparges og rejer
Kr. 215,00
Æggekage med flæsk og hjemmelavet sennep (bacon + 10,00 kr)
Kr. 199,00
Æggekageomelet med skinke, løg, ærter, flutes og smør
Kr. 199,00
Mørbradbouef med champignonsauce,bløde løg,bacon og kartofler
Kr. 235,00
Herregårdsbøf 200 gr. ristet kartofler, bearnaisesauce, ærter og champignon
Kr. 205,00
Kalveschnitzler
Wienerschnitzel med ærter, brasede kartofler og smørsauce
Kr. 240,00
ÆGGEKAGE
Serveres fra. kl. 12.00 – 20.00
Æggekage med flæsk og hjemmelavet sennep (bacon + kr. 10,00)
Kr. 199,00
ÆGGEKAGEMENU
2 retter kr. 245,00 /
3 retter kr. 280,00
Marineret sild med karrysalat eller snitte med rejer
Æggekage med flæsk og hjemmelavet sennep
Brie eller gammelost eller 1 dobbelt irsk kaffe (4 cl.)
børnemenu
2 pølser med brød
Kr. 65,00
Rødspættefilet med braskartofler
Kr. 105,00
Børneis: Vaniljeis med chokoladesovs
Kr. 45,00
DESSERTER
Pandekager med hjemmelavet is og syltetøj
Kr. 85,00
Hjemmelavet is med chokoladesovs og frugt
Kr. 75,00
Chokoladekage med is og frugt
Kr. 85,00
Gammeldags æblekage med flødeskum
Kr. 55,00
VARME DRIKKE
Kaffe / Te med småkager
Kr. 33,00
Varm kakao med flødeskum
Kr. 45,00
Irsk eller fransk kaffe (4cl)
Kr. 58,00