FROKOST
FISK & SKALDDYR
Serveres fra. kl. 12.00 – 17.00
Marineret sild med karrysalat og ½ æg
Kr. 69,00
Rødspættefilet med hjemmelavet remoulade
Kr. 130,00
Fersk røget laks med asparges
Kr. 130,00
Rejer på ristet franskbrød
Kr. 130,00
Stjerneskud Dampet og stegt rødspættefilet med asparges og rejer
Kr. 215,00
SMØRREBRØD
Serveres fra. kl. 12.00 – 17.00
Smørrebrød let belagt
Kr. 45,00
Smørrebrød højt belagt
Kr. 69,00
LETTE RETTER
Serveres fra. kl. 12.00 – 17.00
Mild ost på franskbrød
Kr. 69,00
Gammelost på rugbrød med fedt, sky og løg
Kr. 75,00
Brieost på franskbrød
Kr. 70,00
Camembert (pandestegt) med solbærsyltetøj
Kr. 80,00
ÆGGEKAGE
Serveres fra. kl. 12.00 – 20.00
Æggekage med flæsk og hjemmelavet sennep (bacon + kr. 10,00)
Kr. 199,00
ÆGGEKAGEMENU
2 retter kr. 245,00 /
3 retter kr. 280,00
Marineret sild med karrysalat eller snitte med rejer
Æggekage med flæsk og hjemmelavet sennep
Brie eller gammelost eller 1 dobbelt irsk kaffe (4 cl.)
LUNE RETTER
Serveres fra. kl. 12.00 – 17.00
Pariserbøf med løg, capers, rødbede, peberrod og æggeblomme
Kr. 185,00
Mørbradbøf med champignon a' la creme og bacon
Kr. 185,00
3 tarteletter med høns i asparges (1 stk. kr. 48,00)
Kr.125,00
RETROPLATTE
Marineret sild med karrysalat - ½ æg med rejer - oksebryst med peberrodsalat- dyrlægens natmad - 2 lune frikadeller med rødkål - brieost
Kr. 179,00
FROKOSTANRETNING
Ferskrøget laks med asparges, Mørbradbøf med champignon
a' la creme og Brieost
Kr. 235,00
LUKSUSANRETNING
(min. 4 kuverter)
Marineret sild med karrysalat og ½ æg med tomat
Ferskrøget laks med asparges
Rejer med mayonaise og citron
1 tartelet med høns i asparges
Mørbradbøffer med champignon a’la creme og bacon
Brieost med druer
kr. 265,00
børnemenu
2 pølser med brød
Kr. 65,00
Rødspættefilet med braskartofler
Kr. 105,00
Børneis: Vaniljeis med chokoladesovs
Kr. 45,00
DESSERTER
Pandekager med hjemmelavet is og syltetøj
Kr. 85,00
Hjemmelavet is med chokoladesovs og frugt
Kr. 75,00
Chokoladekage med is og frugt
Kr. 85,00
Gammeldags æblekage med flødeskum
Kr. 55,00