top of page

SELSKABER

Priserne er baseret på min. 3 Retters menu.
 Min. 10 Kuverter

Forretter

Ananas med hønsesalat
Kr. 70,00


Aspargessuppe med kødboller
Kr. 75,00


Karrysuppe med hønsebryst og ris
Kr. 75,00


Champignonsuppe med ristede bacontern
Kr. 75,00


2 tarteletter med høns i asparges
Kr. 65,00


Rejecocktail med lunt brød
Kr. 80,00


Varmrøget laks på marinerede urter med dild/lime dressing
Kr. 80,00


Landskinke med honningmelon og salat
Kr. 75,00


Dampet rødspættefilet med rejer og asparges
Kr. 75,00


Dampet laks på marinerede rodfrugter og slikasparges
Kr. 85,00

SELSKABER

Priserne er baseret på min. 3 Retters menu.
 Min. 10 Kuverter

Hovedretter

Kalvesteg stegt som vildt, surt, sødt, waldorfsalat, brune/hvide kartofler og vildtsauce    

Kr. 230,00


Honningmarineret skinkesteg med 1/2 bagte kartofler, broccolisalat og bearnaisesauce    

Kr. 225,00


Flæskesteg med rødkål, brune/hvide kartofler, halve æbler/ribsgele og skysauce    

Kr. 195,00


Gammeldags oksesteg med surt, sødt, glaserede perleløg, hvide kartofler og flødesauce    

Kr. 215,00


Glaseret hamburgerryg med grøntsager, råstegte kartofler og champignonsauce  

Kr. 195,00


Kronhjortefilet med ristede svampe, grilltomat, pærefileter, sukkerærter, pom rissole og portvinssauce    

Kr. 275,00


Sprængt rødvinsglaseret andebryst, blomkål med krydderurter, fyldt tomat, toppe af frossen flødepeberrod, ristede kartofler og rødvinssauce  

 Kr. 245,00

SELSKABER

Priserne er baseret på min. 3 Retters menu.
 Min. 10 Kuverter

Desserter

Hindbærtærte med vaniljecremefraiche    

Kr. 75,00


Valnøddetærte med frisk frugt og cremefraiche    

Kr. 75,00


Rubensteinerkage med små vandbakkelser    

Kr. 75,00


Islagkage med chokolade og frugtpuré    

Kr. 75,00


Nøddekurv med citronmousse, fløde og frisk frugt    

Kr. 85,00


 

Natmad
Aspargessuppe med kødboller    

Kr. 70,00


Biksemad med bearnaisesauce    

Kr. 85,00


Skipperlabskovs med purløg og groft brød    

Kr. 90,00


Frikadeller med kold kartoffelsalat    

Kr. 70,00


Røde pølser med varm kartoffelsalat    

Kr. 70,00


Pålægsplanke: Lun leverpostej, ribbensteg, rullepølse, skinke og hvidløgspaté    

Kr. 95,00

Wine%20Decanter_edited.jpg

Drikkelse

Velkomstdrinks:

 Filur, Smirnoff ice eller Tempt    Kr. 32,00


Vin ad libitum:

Husets rød og hvidvin    

Kr. 265,00


Dessertvin skænket 1 gang    

Kr. 30,00


Kaffe med hjemmebagte småkager.

Cognac eller likør skænket 1 gang    

Kr. 60,00

SELSKABSBUFFET 1

Priserne er baseret på min. 3 Retters menu.
 Min. 10 Kuverter

Røde og hvide sild med karrysalat.

Tunmousse med rejer ,asparges,æg og krydderurtedressing.

Leverpostej med champignon og bacon. Frikadeller med kold kartoffelsalat.

Ribbensteg med rødkål.

Mørbrad med champignon a’ la creme.

Mild ost med peberfrugt.

Gammelost med sky og løg.    

 

Kr. 265,00

SELSKABSBUFFET 2

Priserne er baseret på min. 3 Retters menu.
 Min. 10 Kuverter

Ferskrøget laks med peberrodscreme. Tarteletter med høns i asparges. Honningmarineret skinkesteg med pastasalat, grøn salat med dressing

og brød.

Sprængt rødvinsglaseret andebryst med appelsinsalat.

1/2 bagte kartofler med hvidløgssmør. Ostelagkage med syltede kirsebær. Hjemmelavet rygeostsalat.    

 

Kr. 295,00

SELSKABSBUFFET 3

Priserne er baseret på min. 3 Retters menu.
 Min. 10 Kuverter

Små pandekager med sprød salat,

rejer og dressing.

Lakseroulade på bund af plukket salat.

Marineret kyllingbryst med broccolisalat, bacon og solsikkekerner.

Glaseret hamburgerryg med flødekartofler. Oksecylotte med tomatsalat, feta og capersbær.

Port salut med appelsinmarinerede valnødder. Hjemmelavet rygeostsalat. Danablue med rå løg.    

Kr. 335,00

bottom of page