SELSKABER
Priserne er baseret på min. 3 Retters menu. Min. 10 Kuverter
Forretter
Ananas med hønsesalat
Kr. 70,00
Aspargessuppe med kødboller
Kr. 75,00
Karrysuppe med hønsebryst og ris
Kr. 75,00
Champignonsuppe med ristede bacontern
Kr. 75,00
2 tarteletter med høns i asparges
Kr. 65,00
Rejecocktail med lunt brød
Kr. 80,00
Varmrøget laks på marinerede urter med dild/lime dressing
Kr. 80,00
Landskinke med honningmelon og salat
Kr. 75,00
Dampet rødspættefilet med rejer og asparges
Kr. 75,00
Dampet laks på marinerede rodfrugter og slikasparges
Kr. 85,00
SELSKABER
Priserne er baseret på min. 3 Retters menu. Min. 10 Kuverter
Hovedretter
Kalvesteg stegt som vildt, surt, sødt, waldorfsalat, brune/hvide kartofler og vildtsauce
Kr. 230,00
Honningmarineret skinkesteg med 1/2 bagte kartofler, broccolisalat og bearnaisesauce
Kr. 225,00
Flæskesteg med rødkål, brune/hvide kartofler, halve æbler/ribsgele og skysauce
Kr. 195,00
Gammeldags oksesteg med surt, sødt, glaserede perleløg, hvide kartofler og flødesauce
Kr. 215,00
Glaseret hamburgerryg med grøntsager, råstegte kartofler og champignonsauce
Kr. 195,00
Kronhjortefilet med ristede svampe, grilltomat, pærefileter, sukkerærter, pom rissole og portvinssauce
Kr. 275,00
Sprængt rødvinsglaseret andebryst, blomkål med krydderurter, fyldt tomat, toppe af frossen flødepeberrod, ristede kartofler og rødvinssauce
Kr. 245,00
SELSKABER
Priserne er baseret på min. 3 Retters menu. Min. 10 Kuverter
Desserter
Hindbærtærte med vaniljecremefraiche
Kr. 75,00
Valnøddetærte med frisk frugt og cremefraiche
Kr. 75,00
Rubensteinerkage med små vandbakkelser
Kr. 75,00
Islagkage med chokolade og frugtpuré
Kr. 75,00
Nøddekurv med citronmousse, fløde og frisk frugt
Kr. 85,00
Natmad
Aspargessuppe med kødboller
Kr. 70,00
Biksemad med bearnaisesauce
Kr. 85,00
Skipperlabskovs med purløg og groft brød
Kr. 90,00
Frikadeller med kold kartoffelsalat
Kr. 70,00
Røde pølser med varm kartoffelsalat
Kr. 70,00
Pålægsplanke: Lun leverpostej, ribbensteg, rullepølse, skinke og hvidløgspaté
Kr. 95,00
Drikkelse
Velkomstdrinks:
Filur, Smirnoff ice eller Tempt Kr. 32,00
Vin ad libitum:
Husets rød og hvidvin
Kr. 265,00
Dessertvin skænket 1 gang
Kr. 30,00
Kaffe med hjemmebagte småkager.
Cognac eller likør skænket 1 gang
Kr. 60,00
SELSKABSBUFFET 1
Priserne er baseret på min. 3 Retters menu. Min. 10 Kuverter
Røde og hvide sild med karrysalat.
Tunmousse med rejer ,asparges,æg og krydderurtedressing.
Leverpostej med champignon og bacon. Frikadeller med kold kartoffelsalat.
Ribbensteg med rødkål.
Mørbrad med champignon a’ la creme.
Mild ost med peberfrugt.
Gammelost med sky og løg.
Kr. 265,00
SELSKABSBUFFET 2
Priserne er baseret på min. 3 Retters menu. Min. 10 Kuverter
Ferskrøget laks med peberrodscreme. Tarteletter med høns i asparges. Honningmarineret skinkesteg med pastasalat, grøn salat med dressing
og brød.
Sprængt rødvinsglaseret andebryst med appelsinsalat.
1/2 bagte kartofler med hvidløgssmør. Ostelagkage med syltede kirsebær. Hjemmelavet rygeostsalat.
Kr. 295,00
SELSKABSBUFFET 3
Priserne er baseret på min. 3 Retters menu. Min. 10 Kuverter
Små pandekager med sprød salat,
rejer og dressing.
Lakseroulade på bund af plukket salat.
Marineret kyllingbryst med broccolisalat, bacon og solsikkekerner.
Glaseret hamburgerryg med flødekartofler. Oksecylotte med tomatsalat, feta og capersbær.
Port salut med appelsinmarinerede valnødder. Hjemmelavet rygeostsalat. Danablue med rå løg.
Kr. 335,00